spoed

Autorijschool Shiva

Spoedcursus

Onder bepaalde voorwaarden is het ook mogelijk om een spoedcursus in te plannen voor het B-rijbewijs. Mocht je graag een spoedcursus willen volgen, dan raden we je aan om dit minimaal een maand van te voren aan te geven. Daarnaast is het verstandig om je theorie-examen al eerder te plannen, zodat je zeker weet dat het theorie-examen gehaald is. Verder plannen we graag voorafgaand aan de spoedcursus een losse les in, om een inschatting te maken van het aantal benodigde lessen. De lessen van de spoedcursus worden in overleg in korte tijd ingepland. De tarieven zijn hetzelfde als bij reguliere lessen.

 

 

 

Opfriscursus

Wil je een opfriscursus volgen, dan gaan we eerst eens samen met u alles op een rij zetten. We bespreken de situaties waar je wat meer moeite mee hebt, en gaan alle punten na waar we tijdens de rijlessen wat meer aandacht aan moeten besteden.

Vervolgens gaan we stap voor stap aan de slag en krijg je gestructureerd rijles in je eigen tempo. We zoeken lastige verkeerssituaties op omgeving om je weer te laten wennen aan het verkeer. Moeilijke onderdelen als bijvoorbeeld inparkeren, achteruitrijden en invoegen op de snelweg nemen we rustig met je door tot je het zelfstandig en met zelfvertrouwen kunt uitvoeren.

Als je omgeving meldt dat na een half uurtje autorijden ‘het allemaal vanzelf wel weer terugkomt’, begrijpen ze jouw ervaringswereld niet! Veel mensen met een rijbewijs durven niet meer te rijden, dat is geen schande. Neem de stap en maak vrijblijvend een afspraak met ons.

 

 

 

 

 

 

 

Bij rijschoolshiva zijn we van mening dat het behalen van je rijbewijs een leuke ervaring zoude te zijn.